Doble victòria dels equips UManresa i el primer equip femení torna guanyar

Les Cadets i Juvenils dels equips UManresa van signar un cap de setmana rodó, el primer en que es van guanyar els dos partits per 3 a 0. Les cadets afrontaven un partit clau, ja que es trobaven en un triple empat amb Igualada i Alpicat pel lideratge del grup de lliga. Les igualadines només havien perdut un set en tota la competició, però Manresa va sortir amb tot al primer set i va atropellar el rival 25 a 13. En els segons dos sets, tot i que Igualada va posar una marxa més, les locals no van baixar el nivell i van resoldre amb èxit, gràcies a les jugades defensives d’Ivet Mestres i una ratxa de sacs d’Emma Hernández per finalitzar el partit. Cal destacar el debut en la categoria de la infantil Bruna Torrallardona, que va jugar tot el partit amb Mireia Matamala com a puntes i pilars ofensius de l’equip.

Les Juvenils van patir molt menys davant de l’equip de l’Anoia. En els tres sets van aconseguir distanciar-se en el marcador ben ràpid, sobretot amb la contundència en atac de Laia Vidal i Laia Voserrais. Les noies locals no van donar cap opció de reacció a les visitants, fins i tot quan es van realitzar varis canvis i les jugadores que van entrar de la banqueta van mantenir el mateix nivell i intensitat.

El Sènior Femení A es va desplaçar a Rubí amb intencions de sortir d’una mala ratxa les dues últimes jornades. L’equip va signar un partit rodó i emportant-se una victòria per 0 a 3 a domicili, la quarta victòria de la temporada i suposa una bona dosi de moral a l’hora d’afrontar la segona volta de la primera fase.

El primer equip masculí no va estar tant encertat en el seu desplaçament a Mallorca per jugar contra CV Pòrtol. El partit, igualadíssim en tot moment, va acabar caient del costat dels mallorquins al tie-break per 15 a 13. Així els manresans rasquen el primer punt d’aquest any, i s’emporten bones sensacions pel progrés aconseguit.

Els Cadet i Juvenil Masculins van visitar el CV Barberà en una jornada importantíssima pels més grans, ja que es jugaven consolidar la segona plaça de grup. El Cadet va jugar primer, competint al màxim que va poder contra un Barberà notablement superior. Tot i la derrota per 3 a 0, els nois es van endur molts positius. El Juvenil va jugar un partit espectacular, contra un Barberà que va portar el seu millor vòlei. L’encontre va ser molt igualat, i els locals van poder guanyar un set als manresans, però els nois de Manresa van mantenir el seu nivell i acabar guanyant 1 a 3.

Els Sèniors B, tant masculí com femení, van tenir un cap de setmana difícil. Les noies es van enfrontar a un Encamp amb un equip molt complet, però les manresanes van saber competir, i tot i la derrota per 0 a 3, van poder competir contra un equip teòricament superior. Els nois van viatjar a Sabadell dissabte amb moltes baixes, i tot i guanyar un primer set per 26 a 24, un partit més erràtic que el dels sabadellencs va significar una derrota per 1 a 3, tot i no baixar els braços en cap moment i lluitar fins l’últim punt.

L’Infantil Masculí tenia jornada doble, amb partit a casa dissabte i desplaçament a Igualada diumenge. Els petits de la base masculina van tenir un cap de setmana excel·lent, amb dues victòries per 3 a 1 i moltíssima millora en el joc.