Doble victòria del Vòlei Manresa per tancar la Lliga Catalana a casa!

El primer equip masculí va fer d'amfitrió per al grup Bronze aquest darrer cap de setmana on es clausurava la Lliga Catalana Divisió d'Honor d'enguany. Els manresans van rebre el CV Sant Martí i un equip nou de la categoria, el CV Monjos. El conjunt de barcelona, el Sant Martí, va ser el primer equip en enfrontar-se a pista als amfitrions. Els manresans van sortir molt encertats i amb molts pocs moments d'inestabilitat en el seu joc, van estar per davant del marcador pràcticament tot el partit, firmant un 3 a 0 en aquest encontre. Sant Martí es va enfrontar seguidament a Monjos, un altre equip molt sòlid, però aquest partit va estar més ajustat. Monjos es va endur els dos primers sets, el segon acabant en un ajustat 24-26. En el tercer Sant Martí va aconseguir un set molt merescut després de l'esforç dels dos partits consecutius. La jornada va concloure amb el partit de Manresa contra Monjos, una trobada molt ajustada on Monjos es va avançar al marcador, però on els manresans van fer gala d'experiència i maduresa, tot i la joventut de la seva plantilla, i van remuntar els dos següents, proclamant-se victoriosos del seu grup.

Aquell mateix migdia, el Juvenil Masculí A va fer una mostra d'intencions aquesta temporada, imposant-se per 3 a 1 davant del CV Vall d'Hebron. Tot i certes irregularitats en el sistema de joc al llarg del partit, al costat local de la xarxa es va veure un equip que lluitarà per les posicions més altes de la categoria.

El primer equip femení no va tenir tanta sort en la seva primera jornada de competició. El conjunt, desplaçat a Tarragona per jugar contra Sant Pere i Sant Pau, va pecar de ser un equip molt nou, encara poc rodat i incomplet, i a les manresanes els hi va faltar una mica per poder competir els finals de set contra un gran equip. Tot i així, el conjunt segueix treballant fort i es reforçarà de cara a les pròximes jornades.

El diumenge, part de la branca masculina va rebre el CV Taradell per jugar dos amistosos entre equips molt nous i que es volien provar. El Manresa va sortir amb molt bon gust de boca, guanyant els dos partits, on competien el Cadet i el Juvenil B, sense cedir cap set. Els dos equips Infantils Femenins també es van enfrontar en partits amistosos contra el CV Taradell, però a domicili. Aquests dos partits van ser molt ajustats i vam veure un grandíssim joc per la categoria a ambdós costats de la xarxa. Al final, el partit entre els dos equips "B" va acabar amb un 1 a 2 a favor de les manresanes. El partit entre els "A" va veure un set més, però que va acabar també a favor de les bagenques en un 1 a 3.