Doble derrota a casa pels Sèniors del Vòlei Manresa

Aquest dissabte la pista central de l’Ateneu les Bases va hospedar els dos partits de la jornada dels primers equips del Volei Manresa. El primer encontre era de la categoria de Primera Divisió Nacional, un partit difícil per al Manresa on rebien els Víkings del Prat, els líders del grup de lliga. Després d’haver-se trobat en encontres de pretemporada, els locals tenien esperances de competir i treure’n algun punt. Però els visitants van començar amb una marxa més que els locals en el primer set, distanciant-se del marcador en els primers moments I obrint un bon aventatges durant tot el set. Només una petita empenta del Manresa a final de set va aconseguir maquillar el marcador i equiparar la balança.

El segon set va començar de forma similar, però els locals van començar a trobar la forma de començar a contrarrestar l’agressivitat dels Víkings, remuntant poc a poc. Els manresans es van trobar a només dos punts de distància del conjunt del Prat, però aquests van demostrar el criteri i la qualitat que els fa líders i van tancar el set amb més encert, posant el 0 a 2 al marcador amb un 22 a 25.

En el tercer set, i sense donar el partit per perdut, el Vòlei Manresa va canviar l’estratègia i va sortir a la pista amb un joc molt més agressiu. El canvi de ritme va donar resultats, i els locals es van posar per davant al marcador per primer cop durant el partit. Aquest tercer set va mostrar un gran duel amb els manresans intentant mantenir l’avantatge i els Víkings lluitant per atrapar-los i tancar el marcador. Un final de set molt similar al segon, acabat en 22 a 25 també, va fer acabar el partit en 0 a 3 per als visitants.

El primer equip femení va tenir un dels partits més durs de la temporada. Rebien el CV Barberà, les rivals directes a Primera Divisió Catalana i a un sol punt de distància a la classificació. Tot i les ganes inicials, i en tot els sets començar ajustades, les visitants es van trobar amb el seu millor joc i les locals no tenien gens el dia. L’agressivitat des del Servei de les vallenques no va permetre al Manresa construir còmodament en cap moment, distànciant-se àmpliament en el marcador en tres ocasions i solventant el partit per 0 a 3 de nou.

El Sènior Femení B, jugant a la pista del costat, va tenir un partit molt diferent. Contra un filial d’Igualada molt renovat, els dos equips de la Catalunya Central van brindar un partit maquíssim. Els dos equips van estar igualadíssim set rere set, amb un primer que cau del costat de les visitants per 27 a 29. Amb pocs ajustos, les manresanes van trobar els forats al conjunt de l’Anoia i van treure els dos següents sets de forma ajustada però amb un gran joc. Al quart set, I traient forces d’on no n’hi havia l’Igualada va fer una última apretada per allargar al partit fins al cinquè set amb un 25 a 27 d’infart. El tie break va ser un resum dels quatre sets anteriors, un estira i arronsa de dos equips molt igualats liderats per dues col·locadores molt encertades, en el costat manresà la capitana Laura Càrdenas, però que les locals van gestionar millor i van guanyar per la mínima, amb un 15 a 13 al final.

El Sènior B Masculí va tenir un partit més tranquil, sent molt superiors al CV Mataró i guanyant per 3 a 0. Destacarem el paper de Marc Martín, cadet de la base del club I que està agafant ritme per ser una peça més dels equips més veterans.

La branca masculina va tenir molts bons resultats, amb el Júnior i el Juvenil guanyant per 3 a 0 els seus dos partits contra Sant Adrià i Girona respectivament. El Juvenil B va guanyar 1 a 3 a domicili a Matorell, amb remuntada marca de la casa com ja comença a ser habitual, i l'Infantil va ascar un punt a casa en un molt bon partit contra Andorra que va acabar en 2 a 3. Els més petits, l’Aleví Masculí, va perdre per 4 a 1 contra un CN Sabadell molt sòlid.

La branca femenina també va tenir una bona jornada. Els equips d’UManresa van guanyar ambdós partits a la Torre de Claramunt per 1 a 3, mentre que la branca Taronja també sumava dues victòries a casa: 3 a 1 per les cadets I 3 a 0 per les juvenils. L’Infantil Blanc va jugar un partit excel·lent a domicili contra Cerdanyola, guanyant per 3 a 0, mentre que el Blau va rebre el CN Sabadell a casa i va remuntar un 0 a 2 en contra per anar al tie break. Tot I això, les vallenques van ser millors i van guanyar per 2 a 3. El Cadet Negre segueix millorant i tot i la derrota, va aconseguir treure un set a Avinyò, partit que va acabar 3 a 1. Els dos equips Alevins van tenir una gran jornada, guanyant per 4 a 1 el Blanc i 3 a 2 el Blau.