Difícil jornada pel Vòlei Manresa contra molts equips líders

Aquesta jornada ha estat difícil per als quatre equips sèniors del Vòlei Manresa. Els equips femenins jugaven els dos a casa, primer el Sènior B rebent al CV Andorra i després el Sènior A s’enfrontava contra Sant Just. Les noies del B van ser les que van estar més a prop de donar la sorpresa, millorant a cada set i guanyant el tercer, amb una gran actuació d’Irene Losada, però que no va ser suficient per decantar la balança. L’equip d’Andorra és va endur el partit per 3 sets a 1. El Sènior Femení A va donar una imatge molt semblant i positiva contra Sant Just, tot i les dificultats que han tingut durant les últimes setmanes per baixes i lesions. El partit el van guanyar les líders indiscutibles de la lliga per 3 a 0, però les manresanes les van fer guanyar-se la victòria.

 

Els dos equips masculins van jugar dos partits per oblidar. Jugant a la mateixa hora, el primer equip competia a casa i el B a domicili, a la Torre de Claramunt. Els dos equips van estar molt poc encertats durant els seus partits respectius, amb poques coses positives que endur-se del cap de setmana i amb molta feina perfer de cara als últims partits abans del descans de Nadal.

 

Més bon resultats van aconseguir els equips de la base masculina, sobretot els més grans. El Juvenil Masculí va endur-se una victòria sòlida per 3 a 1 contra un Balàfia molt sòlid. Els jugadors van dedicar la victòria al jugador Xavier Cancio, que degut a unes complicacions a l’estómac estarà un temps fora de les pistes. També va aconseguir guanyar, i per primer cop, el Júnior Masculí, a domicili contra Igualada. L’equip manresà ha fet una passa endavant i va jugar un partit excel·lent del primer a l’últim set, on tots els jugadors convocats van entrar a pista i van contribuir al resultat de 3 a 0. També el Júnior té una baixa de llarg termini, ja que el jugador Miquel Ledesma va patir un trencament doble de lligaments al turmell i afronta ara una recuperació llarga abans de tornar a entrenar amb el grup.

 

L’Infantil i el Cadet Masculí no van aconseguir la victòria, tot i que el Cadet va posar contrales cordes un Balàfia que es troba molt amunt a la classificació, demostrant que és un dels equips amb més evolució d'enguany.

 

En el cas de la base femenina, també trobem resultats diferents. Els equips d’UManresa rebien a les líders, l’Alpicat VA. Les Cadets, segones classificades, no van jugar el partit que s’esperava i no van pressionar les rivals tant com calia, perdent per 3 a 0 a casa. Les Juvenils van posar una marxa més i van jugar dos primers sets molt bons, emportant-se el primer set per 25 a 23 i caient al segon molt ajustadament per 23 a 25. Tot i els esforços, liderats per la capitana Mariona Marés, l’equip local es va anar quedant sense gas i va acabar perdent per 3 a1.

 

Quatre equips més de la base femenina es van desplaçar a Sant Fruitós per jugar contra l’ASFE el diumenge. Els dos equips Infantils Femenins van guanyar molt còmodament per 3 a 0 i 3 a 1, on l’equip Blanc segueix invicte i el Blau està cada cop millorant mési tornant-se un dels equips més potents del seu grup de lliga. La branca femenina taronja ho va tenir una mica més difícil. Les Cadets van aconseguir el seu primer punt, després de perdre per 2 a 3 però demostrant un gran canvi i molta evolució en el conjunt de l’equip, tant a nivell tècnic com d’actitud. El Juvenil es va veure superat per les fruitosenques, i va perdre per 3 a 0.