Derrota amb regust agredolç per al primer equip femení en un mal cap de setmana per als sèniors

Aquest dissabte el primer equip femení del Vòlei Manresa va rebre el Sant Pere i Sant Pau a casa, començant així la segona volta de la lliga regular. Les manresanes, havent millorat molt des de la primera jornada, i amb ganes de revanxa, van començar una mica dubitatives davant d’un equip tarragoní molt ofensiu en l’atac, que es va avançar en el marcador en els primers moments del partit. A base de seny i estratègia, les locals es van anar acostant al marcador, fins a igualar-lo pràcticament. Les visitants però, van tancar millor el set, emportant-se’l per 20 a 25.

El segon set va ser una mica més de les locals, que van començar igualades amb les tarragonines però que es van posar per davant a mig set. Tot i així, les jugadores de Sant Pere i Sant Pau van repetir la fita del set anterior, tancant-lo molt millor amb un bon parcial i guanyant-lo 19 a 25. En el tercer i últim set, Manresa ja tenia la moral tocada després de perdre dos sets molt competits, van deixar que les visitants s’escapessin en el marcador, aquest cop sense ser capaces d’atrapar-les i perdent el partit per 0 a 3.

El primer equip masculí es va desplaçar a Arenys de Mar el mateix dissabte per enfrontar-se a un fortíssim CV Arenys. El conjunt masculí no va poder competir tant com les seves companyes del femení, i excepte en una bona ratxa durant el segon set, van estar constantment per sota en el marcador respecte els seus rivals, perdent també per 3 a 0.

Els dos filials no van poder maquillar la jornada, amb el masculí perdent per 3 a 1 a casa del Martorell. Les noies del Sènior Femení B, tot i no guanyar, si que van rascar un punt d’un tie break  a Gironella en un partit d’infart que es va resoldre en un 15 a 13 per les locals.

La base femenina va tenir bons resultats, encara que els equips d’UManresa tenien descans. La branca taronja va treure punts dels dos partits contra Sant Just, amb el Cadet treient un punt de la derrota en el tie break, I el Juvenil guanyant per 3 a 1. Just després, el Cadet Negre va aconseguir la seva primera victòria en un llarguíssim partit a cinc sets contra Cardedeu. Els equips infantils van fer una jornada perfecta, guanyant els dos partits per 3 a 0, el Blanc a casa contra l’FS Castellar i el Blau a casa de l’ASFE. Els equips Alevins Femenins també van tenir doble victòria: l’equip Blanc va guanyar per 5 a 0 a Martorell, mentre que el Blau va guanayar per la mínima al cinquè set a Igualada.

La base masculina va tenir resultats més variats. El Júnior, que anava amb tot, va aconseguir dur un FC Barcelona amb jugadors de Superlliga 2 al tie break, on van acabar caient. Tot i així, rasquen un punt molt valuós de cara a la permanència. El Juvenil, amb una baixa important, no va repetir la victòria de la primera jornada contra Vall d’Hebron, que va aconseguir la revanxa per 3 a 0. El Cadet va jugar un partit boníssim a Andorra contra un equip molt sòlid que els hi va competir cada set, però que els manresans van guanyar per 1 a 3. L’Infantil Masculí va repetir el resultat, guanyant 1 a 3 a Taradell. L’Aleví Masculí cada cop és més aprop de la victòria després de perdre per 2 a 3 a Terrassa.