Derrota ajustadíssima del primer equip en la visita a Monjos

El primer equip femení del Vòlei Manresa es va desplaçar a Santa Margarida i els Monjos diumenge a la tarda per competir la segona jornada de Primera Divisió Catalana. El conjunt Manresà va començar el partit amb molt bon peu i portant el ritme de l’encontre, posant-se per davant en el marcador i gestionant l’aventatge tot el primer set. La compostura en recepció, així com l’agressivitat en el sac i en l’atac van donar el primer set a les visitants per 23 a 25.

En el següent set, la tònica va ser molt similar, tot i que Monjos va fer ajustaments en recepció i va igualar el partit al màxim. A partir d’aquí, l’encontre es va tornar un duel defensiu, amb ambdós equips mantenint la pilota en joc a tota costa. Una primera bona ratxa de les locals que van arribar a tenir el 12 a 5 al marcador, però que després les visitants, a base de bon criteri i molt esperit, van anar remontant fins al final de set, on ens vam trobar amb un 23 - 23. Un bon final de set de Monjos les va permetre mantenir-se per sobre de Manresa, enduent-se el segon set.

Després d’una hora de partit, l’1 a 1 brillava al marcador i el partit començava de nou. Monjos va arrencar aquest tercer set també amb bona dinàmica, aquest cop amb més dificultats per part de les manresanes per plantar cara degut al cansament. Les visitants no duien gairabé cap relleu, mentre que Monjos va fer gal·la d’una plantilla sòlida i moltes rotacions de jugadores durant el partit. El bloc de les locals va ser un problema, així com l’augment de l’error de les visitants, acabant el set en 25 a 19 per a Monjos.

Estant entre l’espasa i la paret, les manresanes van treure forces des del caràcter, amb un quart set molt lluitat que va tornar a igualar el nivell de joc. Monjos va mantenir el seu encert, conservant l’avantatge al marcador en tot moment. Amb el 24 a 20, semblava que el partit estava decidit, però una última empenta del Manresa va forçar quatre errors consecutius de les locals, posant el 24 a 24 al marcador. Monjos va recuperar el punt de partit, només perquè Manresa els hi prengués al 25 - 26, però que al final les locals van saber gestionar i es van imposar 28 a 26 en el seu sisè punt de partit.

Els dos filials van iniciar la competició amb molt bon peu, amb dues victòries a domicili. El masculí es va imposar a el Prat per un contundent 0 a 3 el dissabte, encara amb coses per polir i amb encara marge de millora. El femení va treure una victòria de la visita a Martorell per 1 a 3 encara que comptava amb baixes i no disposava de totes les seves peces.

La base masculina ja compta amb quasi tots els seus equips en competició, que s'han sumat al Júnior i Juvenil. Aquests dos primers van pedre, el primer guanyant el primer set contra Gironella però baixant el nivell la resta del partit, incapaços d'acabar de competir els següents sets. En el cas del Juvenil, tenint el partit de cara i a favor amb un 1 a 2 contra Arenys, els locals van fer una apretada final i es van acabar imposant en el tie break. El Juvenil B va guanyar amb un sòlid 3 a 0 el seu primer partit de lliga a casa, i el Cadet va brillar també en la visita a Lleida guanyant per 0 a 3 contra Balàfia. L'Infantil, equip jove i molt nou, va acabar molt content després de guanya per 3 a 1 a Sabadell.

La base femenina també va veure la majoria d'equips debutant a la Lliga. Els equips d'UManresa van treure molts positius de les dues derrotes contra Sant Cugat, d'on van rascar punts després de dos consecutius 2 a 3. El Juvenil Taronja va guanyar en un amistòr a Torelló amb un equip molt reduit, mentre que ambdós Infantils Femenins van perdre per 0 a 3 en el cas de l'equip Blau a Santfruitós, i per 1 a 3 l'equip Blanc contra Rubí.