Cap de setmana dur per al Vòlei Manresa on els dos primer equips perden a domicili

El primer equip masculí va viatjar a Mallorca aquest dissabte per buscar la tercera victòria consecutiva contra el CV Pòrtol. En els primers punts ja es va intuir que veuríem un partit ajustat, amb dos equips que s’anaven intercanviant el lideratge del set cada pocs punts. Pòrtol comptava amb una contundència en atac impressionant, sobretot des del seu oposat, però Manresa comptava amb millor atac pel centre i més opcions efectives d’atac. El set va ser un estira i arronsa fantàstic per als aficionats del vòlei, un duel frec a frec fins al 22 a 22. Els locals però, van tenir més paciència i van aprofitar la pressa dels locals per jugar més ordenats i endur-se el primer set per 25 a 23.

En el segon set l’equip manresà va començar amb mal peu, arrossegant el mal gust de boca del set anterior, permetent a Pòrtol posar una bona distància al marcador. A partir d’aquí, els manresans van tenir un partits d’alts i baixos. En el segon i tercer sets, els locals començaven desmarcant-se, mentre que els catalans responien I els tornaven a atrapar a mitjans de set. Tot i tenir les eines necessàries per a competir el partit, el Manresa no va trobar la tecla final per acabar de competir el partit, que es van acabar emportant els mallorquins per 3 a 0.

El primer equip femení va encaixar una derrota dura contra l’equip de la Federació Catalana, les noies de la Blume. Després d’un primer set dolent on l’atac de les joves locals va superar les línies bagenques, les manresanes van trobar en moments els ajustos per començar a competir l’encontre. El segon i tercer sets van ser també molt semblants en aquest partit. Les visitants responien a l’atac local amb un joc defensiu i agressiu a la xarxa que complicava molt la construcció de la Blume. Tot i arribar a posar-se per davant al marcador, la concentració i l’encert de Manresa no aconseguia durar el suficient, i amb la capitana local rematant per sobre el bloc, la Blume es va endur el partit per 3 a 0 també.

En el cas dels dos equips filials, el Sènior Masculí B va guanyar per un comodíssim 0 a 3 a Calldetenes, mentre que el conjunt femení va fer el mateix que els companys del filial masculí a Vilobí del Penedès.

El Juvenil Masculí A va aprofitar que el CN Sabadell, líder de la categoria, va visitar Manresa sense els seus puntals. Concentradíssims i disposats a no cedir res, l’equip manresà no va aixecar el peu del gas en cap moment i va estar per davant del marcador en tot moment, guanyant per 3 a 0 i prenent el lideratge als vallencs per només un punt. El Juvenil B també va guanyar, però en un partit més ajustat contra Balàfia que va acabar en 3 a 1. El Cadet va repetir la fita del juvenil, imposant-se en un còmode 3 a 0 davant del Gironella.

En la branca femenina vam veure resultats molt variats. Els equips d’UManresa van rebre el Vilafranca a l’Ateneu, un dels equips més forts de la categoria. Les juvenils van caure per 1 a 3, mentre que les cadets van fer la feina i es van imposar per 3 a 1. La branca Taronja va tenir resultats calcats, amb les juvenils perdent 3 a 1 a casa del Torelló, i les cadets aconseguint la seva primera victòria per 1 a 3. El Cadet Negre va perdre a casa per 0 a 3 contra Santpedor, mentre que els dos Infantils Femenins es van imposar per 3 a 0.

Els tres equips alevins del club es van estrenar en competició en l’Aleví Opening Day al Pavelló de la Mar Bella, on van disputar les dues primeres jornades de competició. L’Aleví Blanc, va guanyar sòlidament ambdós partits, per 4 a 1 i 5 a 0 respectivament. L’Aleví Blau, equip molt nou però que va donar molt bones sensacions, va obtenir també dues victòries amb els mateixos resultats que les companyes del Blanc. L’Aleví Negre, el primer Aleví masculí del nostre club, va debutar contra dos equips molt sòlids i experimentats, dos partits que van perdre per 5 a 0 i per un ajustdíssim 2 a 3 amb un 16-18 a l’últim set.