Cap de setmana difícil a domicili per als primers equips

Aquesta jornada, amdós primers equips jugaven a domicili el diumenge 26, i amb el mateix horari, a les 15h. El primer equip masculí, que venia amb ganes després de competir l’últim partit contra els líders de la lliga, va visitar el CEV Hospitalet, equip nou a la Lliga que ve de Primera Divisió Catalana. Els manresans van firmar uns dels pitjors partits de la temporada, arrencant amb una ratxa molt dolenta en el primer set i incapaços d’atrapar als locals després. De la mateixa forma en els dos següents sets, tot i competir-los en moments puntuals, els d’Hospitalet s’acabaven escapant, fins a posar el 3 a 0 al marcador.


El primer equip femení va veure un partit molt semblant al dels seus companys de lliga masculina. Desplaçant-se fins a Barcelona, les manresanes s’enfrontaven a l’AEE Montserrat Gracia, un equip que havien guanyat a la primera volta. A les noies també se’ls hi sumava que venien de guanyar a Monjos i amb la moral altíssima, però no es va transmetre a pista. En els dos primers sets, un equip local molt més despert i resolutiu es va posar per davant sense resposta de les visitants. A l’últim set, l’equip del Bages va despertar i va decidir donar-ho tot per lluitar el partit. Aquest últim set va ser igualadíssim, amb amdós equips tenint diferents punts de set, però al final les visitants havien desperat tard, i Montserrat Gracia va guanyar el tercer set per 35 a 33, tancant el partit per 3 a 0.


El Sènior Femení B va ser l’únic equip sènior en guanyar algun partit, imposant-se per 3 a 0 conta Martorell a casa, a la mateixa pista on el filial masculí va perdre per 0 a 3 davant del filial dels Víkings del Prat de Llobregat.


La base femenina va tenir bons resultats una jornada més. Els equips d’UManresa tenien una jornada molt important, jugant contra Sant Cugat, i jugant-se les places més altes de grup per poder aspirar al play off d’ascens. Les noies de Manresa van complir, amb el Cadet guanyant 1 a 3 i el Juvenil 2 a 3, aconseguint posar-se en la segona posició conjunta en el grup a només 2 punts de les líders. La branca Taornja i el Cadet Negre van descansar, però els dos Infantils Femenins van jugar a casa el diumenge. L’equip Blau va guanyar contundenment per 3 a 0, i el Blanc no va poder treure la Victòria contra Rubí en un partit molt bo on es va arribar al tie break.


Els més gran de la base masculina no van poder veure la victòria tampoc aquest cap de setmana. El Júnior va visitar Balàfia on va fer un dels millors primers sets de la temporada contra un equip ple de jugadors de Superlliga 2. Després de tenir dos punts de set, els de Lleida van aprofitar l’avantatge de jugar a casa i van remuntar un 22 a 24 per convertir-lo en un 27 a 25. Després d’això, als visitants els hi va faltar gas per mantenir el ritme i van acabar perdent 3 a 0. El Juvenil tampoc aixeca cap i aquest cap de setmana firma la tercera derrota consecutiva, aquest cop a Andorra per 3 a 1. El Cadet Masculí va fer la feina més ben feta guanyant contra Balàfia però aquest cop a casa, I l’Infantil també va guanyar en la seva visita al CN Sabadell, on es van imposar per 1 a 3. El Juvenil Masculí B va guanyar diumenge per 0 a 3 contra els cuers i es manté entre els tres primers de grup.


Els tres equips alevins van coincidir al Pavelló Puigberenguer per primer cop per jugar els seus respectius partits de lliga, i on vam veure el triplet per fi. Els dos equips femenins van guanyar i es mantenen líders dels seus respectius grups: l’Aleví Blau va guanyar per 3 a 2 i el Blanc per 5 a 0. Els nois de l’equip Negre van aconseguir la seva primera victòria per 3 a 2 també.