Cap de setmana d'amistosos per al Vòlei Manresa!

El primer equip masculí es va desplaçar dissabte a la tarda a Arenys de Mar per competir la primera fase de la Copa Catalana Divisió d'Honor. El primer partit de la jornada va ser contra els Víkings del Prat, un encontre que els manresans van començar amb molt encert i que van guanyar amb un joc molt sòlid. Els dos sets següents, els del Prat van fer una passa més, mentre que els bagencs es van desinflar una mica. Víkings va acabar remuntant el partit 2 a 1, però tot l'encontre va ser ajustat i competit pels dos equips.

El segon partit va ser contra els anfitrions, el CV Arenys, un conjunt que apunta al més alt de la classificació. Els de verd, que acabarien el torneig sense cedir cap, es van endur el partit 3 a 0 contra un Manresa cap cot i que no va saber respondre.

Els tres últims sets, ja tard i esgotats, es van jugar entre el Manresa i l'Hospitalet, un dels nous equips de la categoria. Aquest encontre se'l van endur els Manresans per 3 a 0, no sense haver de donar el millor d'ells mateixos, arribant a un 29 a 27 al segon set. Aquest partit va servir per tancar el torneig amb bon gust de boca, demostrant que l'equip està en el bon camí.

El filial masculí, va jugar diumenge al vespre a Santa Coloma de Farners un amistós contra el Parc Farners. L'equip manresà, que aspira a ser un equip molt competitiu a Segona Catalana, va començar amb mal peu el primer set, caient per 25 a 16 contra un Farners amb una capacitat ofensiva sorprenent i un K2 molt ben treballat. Els bagencs van demostrar molta calma i seny, ajustant a partir del segon set la tàctica en bloqueig i atac, trobant fisures en l'equip de La Selva. Poc a poc van sumar punts i restar errors, recuperant els sets i fent perdre la paciència als locals, que van acabar desconectant del partit. La remuntada va acabar amb un 1 a 3 en un partit molt llarg.

Els equips d'UManresa també van poder posar-se a prova en dos partits amistosos contra les Cadets i les Juvenils de Segona Divisió de l'ASFE a Sant Fruitós, equips d'una categoria superior a la dels equips manresans. Tot i que els dos partits els van guanyar les amfitriones, els equips de Manresa van poder provar moltes coses noves, i van treure molts positius de cara a la propera temporada que comencen en dues setmanes.