Arranquem les competicions a l’AE Vòlei Manresa

Aquest passat dissabte 24 de gener, els cinc equips de Primera Divisió Catalana del club van jugar la primera jornada de lliga a casa, al Pavelló de l’Ateneu les Bases. El Sènior Femení va iniciar la competició de forma idònia, amb una victòria ben treballada davant del CV Prat. Els quatre equips de la base masculina, però, van tenir una primera jornada menys encertada, amb quatre derrotes.

L’equip femení de Primera Divisió va complir des del primer minut, plantant cara a unes veteranes de la categoria com són els Vikings de Vòlei Prat. Les de Manresa, que comptaven amb diverses baixes i han tingut pocs entrenaments conjunts durant la pretemporada, van jugar de forma molt sòlida, cedint només un set molt ajustat a l’equip rival, emportant-se el partit per 3 a 1, i minimitzant errors. Un gran inici i tota una declaració d’intencions de cara a aquesta primera fase de la temporada.

El Sènior Masculí de Primera Divisió Nacional va competir el mateix dissabte en la segona fase de la Copa Catalana de Divisió d’Honor, l’últim torneig de pretemporada abans d’arrancar la competició. L’equip també comptava amb alguna baixa important, i completava l’alineació amb diversos jugadors Juvenils i Júniors, que van tenir molts minuts a pista. Encara que no van poder guanyar ni a l’AVA Ametlla ni al CV Barberà, el conjunt
manresà va guanyar sets a tots els equips i va mostrar molt potencial i molt bon joc en tots els encontres.

Els quatre equips de base masculina que van iniciar la lliga també dissabte van estar una mica menys encertats. Els petits, l’Infantil Masculí, va lluitar molt contra el CV Barberà, guanyant el primer set, però pèrdues puntuals de concentració van fer que els del Vallès acabessin guanyant 1-3. Els Cadet i Juvenil Masculins es van enfrontar al CN Sabadell, que compta amb una potentíssima base masculina. Els dos equips van caure per 0-3, però van demostrar molta empenta i cada set era més competit que l’anterior. Els nois de Manresa volen fer-se un lloc entre els grans equips aquesta temporada. El Júnior, un equip molt nou i amb molts jugadors que debutaven per primer cop, també va caure per 0-3 davant el CVMartorell, però van tenir minuts tots els jugadors, demostrant un gran potencial en una plantilla molt àmplia i molt cohesionada.

El diumenge 25, el Sènior Femení B va acompanyar 5 equips de la base femenina que encara no han començat la competició a Cerdanyola del Vallès per jugar sis partits amistosos de 4 sets contra el CV Cerdanyola. Els dos equips Infantils, el Juvenil Taronja i el Sènior B van empatar 2-2 contra els equips de verd, en una tarda de partits ajustadíssims i molt lluitats. Els equips UManresa Juvenil i Cadet també van participar. Les Juvenils van caure per 3-1,amb molts aspectes ben treballats, però amb encara feina per davant per competir al nivell que desitgen. Les cadets van endur-se l’única victòria manresana per 1-3, amb un joc sòlid, pocs errors i sobretot molta actitud a pista. Va ser l’últim partit d’una gran tarda de voleibol abans d’iniciar competicions. El següent cap de setmana, els equips restants també començaran a competir oficialment, excepte el Sènior Masculí de Primera Divisió Nacional, que s’estrenarà el 8 d’octubre davant del Barça.